Skip to main content

Toplu Resim Yükle — Birden Fazla Görseli Aynı Anda Yükleyin

Görsellerinizi sürükleyip bırakın veya toplu seçin. Tek tıkla tüm direkt linkleri, Markdown, HTML veya forum BBCode kodlarını kopyalayın.

Görselleri buraya bırakın
Görsel yapıştırın (Ctrl+V) veya URL kullanın
Yükleme seçenekleri
Kayıt gerektirmez · Görsel başına maks. 32 MB

Nasıl Çalışır

Görsellerinizi 3 kolay adımda yükleyin ve paylaşın

1. Yükle

Basit bir sürükle ve bırak arayüzüyle görsellerinizi seçin ve anında yükleyin.

2. Paylaş

Resimlerinizi web üzerinde kolayca dağıtmak için paylaşılabilir bir bağlantı edinin.

3. Güvenli Depolama

Resimleriniz güvenli bir şekilde saklanır ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişilebilir.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Anında Yüklemeler

Görselleri saniyeler içinde yükleyin ve anında paylaşılabilir bir bağlantıya sahip olun.

Sınırsız Depolama

Sınırlar konusunda endişelenmeden istediğiniz kadar görsel depolayın.

Kullanıcı Dostu Arayüz

Sorunsuz yüklemeler için basit sürükle ve bırak tasarımı.

Formata göre yükle

Optimize paylaşım için belirli görsel formatlarını yükleyin

Toplu Görsel Yükleme Özellikleri

Tek Seferde Çoklu Seçim

Çok sayıda görseli aynı anda sürükleyin veya dosya seçiciden seçin. Paralel yükleme ile zaman kazanın.

Toplu Link Kopyalama

Tüm doğrudan linkleri, Markdown listesini veya BBCode kodlarını tek bir tıkla kopyalayın.

Kayıtsız ve Hızlı

Üyelik, e-posta veya bekleme süresi olmadan hemen toplu linklerinizi alın.

15+ ücretsiz çevrimiçi araç

Ücretsiz Görsel İşleme Araçları

Görsel yüklemenin yanı sıra, görsellerinizi dönüştürmek, yeniden boyutlandırmak ve düzenlemek için profesyonel araçlarımızı kullanın.

Yardım ve cevaplar

Toplu Resim Yükle — Birden Fazla Görseli Aynı Anda Yükleyin

Tarayıcınız üzerinden tek seferde 50 adede kadar resmi aynı anda seçip yükleyebilirsiniz. Görsel başına sınır 32MB'dır.

Yükleme tamamlandığında sonuçların üstünde görünen Toplu İşlemler panelinden tek tıkla tüm direkt linkleri veya forum BBCode'larını kopyalayabilirsiniz.

Evet. Yükleme Seçenekleri menüsünden süre seçerek (örneğin 1 saat veya 1 gün) tüm paketin aynı anda silinmesini sağlayabilirsiniz.

Hayır. Yüklediğiniz tüm görseller orijinal çözünürlük ve kalitesinde, kayıpsız olarak saklanır.